image
 |  0 13 Вересня 2022 | 11:24

ДТП на Волині: 4 побиті автівки та 6 постраждалих (ФОТО)

Автопригода трапилася учора, 12 вересня, на автодорозі у селі Згорани. Зіткнулися Daewoo Lanos та Volkswagen Passat.

Про це інформує поліція Волинської області.

Попередньо, 27-річний водій Daewoo, житель Нововолинська, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у легковик Volkswagen, під керуванням 41-річного жителя Ковельського району.

Внаслідок ДТП постраждало четверо пасажирів транспортних засобів. Троє із них – у лікарні.

Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Цього ж дня, на вулиці Незалежності у Ковелі 51-річний водій автомобіля Opel Zafira не надав переваги у русі та зіткнувся із маршрутним таксі Volkswagen. У результаті зіткнення 73-річна пасажирка маршрутки отримала тілесні ушкодження. Пенсіонерка не госпіталізовувалась.

А у Луцьку під колеса ВАЗу потрапив 51-річний місцевий житель. Автопригода трапилася на проспекті Соборності. Постраждалий перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Його госпіталізували у відділення нейрохірургії міської лікарні.

За кермом транспортного засобу перебував 78-річний лучанин.

Нині за усіма фактами автопригод тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити