image
 |  13 7 Листопада 2019 | 17:21

ДТП на Волині: автівка - у кюветі, один травмований та один загиблий

6 листопада близько 18 години на автодорозі між селами Миляновичі та Туровичі Турійського району автомобіль «Mercedes Sprinter» на смерть збив 37-річного пішохода, котрий рухався проїжджою частиною дороги в попутному напрямку. За кермом транспортного засобу перебувала 27-річна жителька Нововолинська. За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора, близько 15 години на автодорозі поблизу села Клепачів Ківерцівського району автомобіль «Renault», під керуванням 55-річного жителя обласного центру, з’їхав у кювет. Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав 42-річний пасажир транспортного засобу. Його госпіталізували у реанімацію Луцької міської клінічної лікарні.

Читайте також: У Луцьку водій на «євробляхах» збив насмерть 30-річного чоловіка

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити