image
 |  0 17 Січня 2019 | 13:09

ДТП на Волині: авто перекинулось, серед постраждалих - дитина

Учора, 16 січня, на вулиці у селі Нуйно Камінь-Каширського району легковик «BMW» злетів у кювет. Внаслідок автопригоди травмувалося троє пасажирів транспортного засобу, серед них 12-річний хлопець.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Автопригода трапилася ввечері. За кермом автомобіля перебував 31-річний житель райцентру Камінь-Каширський. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням та злетів у кювет. Транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів «BMW» отримали тілесні ушкодження, серед них 12-річний хлопець. Дитину та 37-річну пасажирку легковика госпіталізували. Усі постраждалі жителі Каменя-Каширського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: водію затиснуло ногу

За фактом автопригоди відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити