image
 |  0 17 Вересня 2019 | 10:44

ДТП на Волині: дві розбиті автівки та троє постраждалих

Учора, 16 вересня, на бульварі Дружби Народів у Луцьку легковик «Opel Vectra» наїхав на 14-річного місцевого жителя. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18 години. За кермом автомобіля перебував 33-річний житель обласного центру. Попередньо, поліцейські встановили, що водій допустив наїзд на 14-річного місцевого жителя, котрий перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок автопригоди неповнолітній отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в неврологію обласної дитячої клінічної лікарні.

Цього ж дня, близько 22 години на автодорозі у селі Рованці Луцького району зіткнулися автомобілі «Fiat Punto» під керуванням 27-річного жителя Нововолинська та «Volkswagen Vento» за кермом якого перебував 37-річний лучанин. Внаслідок ДТП автомобіль «Volkswagen Vento» з’їхав у кювет та перевернувся.

Тілесні ушкодження отримали водій та 14-річний пасажир автомобіля «Fiat Punto». Їх госпіталізували.

Читайте також: Заважає проїзду: на одній із вулиць Луцька стоїть побитий, кимось забутий, автомобіль (ФОТО)

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, що у неділю, 15 вересня, поліція розпочала кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП у Ківерцівському районі.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити