image
 |  4 8 Жовтня 2019 | 13:05

ДТП на Волині: мотоцикліст загинув, велосипедист - у реанімації

Учора, 7 жовтня, по вулиці Покровській у селі Піддубці Луцького району мотоцикл «Yamaha» врізався у бетонний паркан. Мотоцикліст загинув на місці пригоди. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 13 години. За кермом мотоциклу перебував 26-річний місцевий житель. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням та врізався у бетонний паркан. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці події.

Цього ж дня по 19 годині по вулиці Львівській у Луцьку 35-річний житель Луцького району в стані алкогольного сп’яніння на автомобілі «Opel Astra» допустив наїзд на 17-річного велосипедиста, жителя обласного центру, котрий рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію міської клінічної лікарні.

Читайте також: У поліції прокоментували моторошну ДТП неподалік Луцька (ФОТО)

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити