image
 |  9 19 Червня 2019 | 13:18

ДТП на Волині: одна людина загинула, серед постраждалих - діти (ФОТО)

Сьогодні вранці на автодорозі, сполученням «Київ –Ковель – Ягодин», поблизу села Уховецьк Ковельського району автомобіль «Fiat Ducato» зіткнувся із легковиком «Citroen C4». У ДТП одна людина загинула, семеро постраждали.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години. На місці події працює слідчо-оеративна група поліції, з’ясовуються обставини трагедії.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля «Fiat Ducato» перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Citroen C4», під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща. Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля «Fiat Ducato», серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

На місці працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохорнці з’ясовують усі обставини трагедії.

Читайте також: Нетвереза подруга та двоє дітей: Луцьком роз'їжджала п'яна водійка (ФОТО, ВІДЕО)

Подію зареєстровали у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопушення та інші події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розсілудвань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити