image
 |  9 6 Грудня 2021 | 10:26

ДТП на Волині: шість побитих автівок, одна смерть та шестеро постраждалих (ФОТО)

Автопригоди трапилися у Володимир-Волинському та Ковельському районах. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З’ясовуються обставини.

Про це інформує поліція Волинської області.

Учора, 5 грудня, ввечері, на автодорозі між селами Маньків – Затурці Володимир-Волинського району, зіткнулися п’ять автомобілів: Renault Duster, Peugeot Expert, Volkswagen Golf, ВАЗ 2108 та Renault Espace.

Ймовірна причина автопригоди – ожеледиця.

Внаслідок ДТП 55-річний водій автомобіля ВАЗ, житель Луцька, загинув. Пасажирку цього легковика госпіталізували.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнили з посади чиновницю Держгеокадастру Волині

Цього ж дня, на автодорозі поблизу села Поліське у Ковельському районі, автомобіль Мерседес Sprinter злетів з дороги та врізався у дерево.

Водій автомобіля, 19-річний житель Ратнівщини, та четверо пасажирів, віком 18-22 роки, отримали різні тілесні ушкодження. Їх усіх госпіталізували.

За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити