image
 |  2 18 Грудня 2019 | 12:36

ДТП на Волині: троє постраждалих, дві побиті автівки та п'яний водій

Учора, 17 грудня, по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському автомобіль ВАЗ 21099 збив двох перехожих. Потерпілих госпіталізували. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18 години. За кермом автомобіля перебував 28-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 13-річного перехожого та його 43-річну матір, котрі перетинали проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Обоє жителі Володимира-Волинського.

Внаслідок ДТП перехожі отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у терапію Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

Читайте також: Поблизу навчальних корпусів у центрі Луцька загорілася автівка (ВІДЕО)

Цього ж дня близько 14 години на проспекту Відродження в Луцьку вантажівка Mercedes Sprinter, під керуванням 44-річного місцевого жителя зіткнулася із автомобілем Skoda Superb, за кермом якого перебував 35-річний житель обласного центру. Поліцейські встановили, що водій вантажівки перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП 47-річний пасажир вантажівки отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у міську клінічну лікарню.

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., до двох років виправних робіт, арешту строком до шести місяців або до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити