image
 |  0 6 Червня 2022 | 13:48

ДТП на Волині: винуватець навіть не відчув удару

Сьогодні в Ковелі патрульні отримали повідомлення про ДТП.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Прибувши на місце події, охоронці порядку встановили, що керманич Renault на перехресті здійснив рух заднім ходом, не переконавшись що це буде безпечно. Внаслідок цього відбулося зіткнення з транспортним засобом Skoda, що призвело до механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

Керманич Renault не відчув удару, тож поїхав з місця події. Однак поліцейські, які проїжджали повз, повернули водія на місце події.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадуємо, що рух транспортних засобів заднім ходом забороняється на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в’їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити