image
 |  0 5 Грудня 2018 | 11:09

ДТП неподалік Луцька забрала життя 53-річного чоловіка

Учора ввечері на автодорозі в селі Милуші Луцького району 28-річний житель району, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», збив пішохода, 53-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Від отриманих травм чоловік помер.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Цього ж дня, на вулиці Грушевського у Нововолинську на нерегульованому пішохідному переході під колеса «Nissan Pixo» потрапив 30-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. За кермом автомобіля перебувала 44-річна жителька Нововолинська.

У Луцьку в цей день, 59-річний водій автобуса «БАЗ», рухаючись по вулиці Яровиця, допустив наїзд на 20-річного жителя Горохівського району. Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження. Не госпіталізовувався. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масовою вирубкою дерев під Луцьком зацікавились правоохоронці (ВІДЕО)

За усіма фактами ДТП відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 та ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, відповідно. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває перевірка. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити