image
 |  2 29 Липня 2019 | 10:47

ДТП, п'яні водії, наркотики, хабарі: як пройшли вихідні луцьких патрульних (ФОТО)

Хабарі, нетверезі, втікачі - такими видалися вихідні луцьких патрульних.

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Протягом вихідних патрульні:

- Виявили особу, яку розшукувало Рівненське ГУНП за незаконне поводження зі зброєю, йому 42 роки.

- Зупинили підозрілого 17-річного хлопця на проспекті Волі, у Луцьку, в якого знайшли пакетик з речовиною, схожою на наркотичну.

- Допомогли жінці, яку небайдужі громадяни знайшли в тролейбусі. Пенсіонерка не орієнтувалась на місцевості. Патрульні сконтактували з сином, який згодом забрав матір.

- Відмовились від хабара, який пропонував 51-річний ковельчанин нашій патрульній. Зупинили його за перетин суцільної лінії. У результаті, чоловік отримав постанову, також йому загрожує кримінал за пропозицію неправомірної вигоди.

Читайте також: У Луцьку зібралися анонімні алкоголіки

- Затримали водія скутера, який рухався без номерних знаків і мотошолома у с. Забороль, на трасі Н-22. Чоловік мав 2, 07 проміле алкоголю. Він надав патрульним кілька доларів і 200 гривень, щоб уникнути відповідальності. Інспектори відмовились. На порушника оформили протокол і постанову, викликали слідчих.

- Виявили підозрілу особу в закладі інтернет-кафе, в якого знайшли пакетик з речовиною, схожою на амфетамін.

- Затримали водія мопеда, який вдарив легковик та втік. Через кілька хвилин його заблокували патрульні. 22-річний винуватець мав ознаки сп’яніння, на нього склали 3 протоколи та винесли об’єднану постанову.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити