image
 |  5 23 Березня 2022 | 11:52

ДТП у Луцькому районі: побита автівка та троє постраждалих (ФОТО)

За добу у Луцьку та Луцькому районі внаслідок ДТП травмувалося троє людей. За усіма фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Учора, 22 березня, по вулиці Чернишевського у Луцьку 59-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Citroen, збив 63-річного пішохода. Постраждалий перетинав проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Його госпіталізували у відділення травматології.

Цього ж дня на автодорозі у селі Новостав Луцького району автомобіль Opel Astra злетів у кювет. За кермом транспортного засобу перебував 34-річний житель цього ж району. Легковик перекинувся.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, 40-річний волинянин, отримав тілесні ушкодження. Його також госпіталізували.

А у селі Сирники під колеса Volkswagen Golf, під керуванням 40-річного ковельчанина, потрапив 53-річний велосипедист, який рухався у попутному напрямку. Волинянина з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення травматології.

Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити