image
 |  0 8 Лютого 2019 | 10:55

ДТП у Луцьку: два розбитих авто та двоє постраждалих, які рухалися по «зебрі»

У результаті автопригод в обласному центрі Волині за добу травмувалося двоє пішоходів та двоє водіїв транспортних засобів. За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Близько 5 години ранку на проспекті Соборності у Луцьку 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Fiat Doblo», допустив наїзд на 41-річного пішохода, який переходив проїжджу частину по пішохідному переході. Його госпіталізували.

По обіді, на вулиці Карпенка-Карого автомобіль «Chevrolet Nubira» зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ Форза».

За кермом «Chevrolet» перебував 27-річний лучанин. Виконуючи маневр повороту ліворуч, водій допустив зіткнення із легковиком «ЗАЗ», під керуванням 38-річного місцевого жителя.

Внаслідок автопригоди обидва водії транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Не госпіталізовувалися.

Ввечері цього ж дня, на пішохідному переході по вулиці Гордіюк під колеса «Subaru Outback» потрапив 39-річний житель обласного центру.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, після надання медичної від госпіталізації відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгамселили, бо поїхав на «жовте»: реалії методів волинської поліції

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити