image
 |  2 18 Листопада 2018 | 02:08

ДТП у Луцьку: пасажир розбив голову об лобове скло

«На вулиці Теремнівській, у Луцьку, трапилась аварія з потерпілими», - таке повідомлення отримали патрульні цієї ночі, близько 2години.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

На місці події встановили, що водій Opel Kadett не впорався зкеруванням та скоїв наїзд на гараж, пасажир отримав забій голови об лобовескло. І керманич, і його товариш мали ознаки алкогольного сп’яніння. Більшетого, водій взагалі не мав права керувати транспортним засобом. Пасажирпризнався, що передав йому керування.

Чоловік отримав постанову і протокол за порушення. Результат нічної п’яної пригоди «колег»: 2протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), 2 постанови зач. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має правакерування таким транспортним засобом, або передача керування транспортнимзасобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом), протоколза ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП).

Ще одного нетверезого водія зупинили патрульні на посту вМаневичах: той порушив правила дорожнього руху на своєму Opel Kadett. Особамала 2, 20 проміле алкоголю, що в 11 перевищує допустиму норму. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити