image
 |  0 12 Грудня 2019 | 10:54

ДТП у Луцьку: розбите авто, маршрутка та троє постраждалих

Учора, 11 грудня, близько 18 години по вулиці Стрілецька в Луцьку автомобіль Volkswagen Jetta збив пішохода. Потерпілого госпіталізували.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебував 19-річний лучанин. Поліцейські встановили, що водій допустив наїзд на 65-річного жителя Луцька, котрий перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію міської клінічної лікарні.

Цього ж дня, близько 19 години по вулиці Кравчука в Луцьку автомобіль Renault Kengoo, під керуванням 32-річного місцевого жителя, здійснив наїзд на 13-річну лучанку. Попередньо, поліцейські з’ясували, що неповнолітня перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

Також, по 18 годині по вулиці Ковельській автомобіль ВАЗ 21102, під керуванням 60-річного лучанина, зіткнувся із маршрутним таксі «Богдан», за кермом якого перебував 62-річний житель Луцька. Поліцейські встановили, що водій легковика перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП 54-річна пасажирка автомобіля ВАЗ 21102 отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення нейрохірургії міської клінічної лікарні.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис грн, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте також: Через День жалоби підприємці Центрального ринку Луцька скасували мітинг під стінами мерії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити