image
 |  13 11 Червня 2021 | 15:45

ДТП у Луцьку: водій збив дорожній знак та виїхав на тротуар (ФОТО)

Вчора ввечері, під час патрулювання на вулиці Набережній, командирський екіпаж помітив дорожньо-транспортну пригоду за участю автомобіля Audi A4. Як виявилося, 29-річний водій, не дотримався безпечної швидкості та не врахував стан дорожнього покриття, внаслідок чого автомобіль виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на дорожній знак.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався.

У чоловіка патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на стан сп’яніння в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав позитивний результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку невідомі посеред ночі понищили припарковані авто (ВІДЕО)

Тож на винуватця ДТП патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп‘яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 1 ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд) КУпАП.

Нагадаємо, протягом п’яти місяців 2021 року на території Волинської області трапилося 24 ДТП через перебування водіїв у стані сп’яніння.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити