image
 |  0 7 Травня 2020 | 12:22

ДТП у Луцьку: водія вдруге спіймали п'яним за кермом (ФОТО)

У Луцьку водій в стані сп’яніння вчинив дорожньо-транспортну пригоду, який вдруге за рік сів за кермо напідпитку та позбавлений права керування.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Вчора вдень інспектори управління патрульної поліції отримали повідомлення про дорожню-транспортну пригоду за участю двох автомобілів на вулиці Рівненській у місті Луцьку.

Прибувши на місце події патрульні встановили, що водій керуючи транспортним засобом ВАЗ-2109 не вибрав безпечної швидкості руху, не був уважним та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, який рухався попереду.

Під час спілкування з 26-річним керманичем автомобіля ВАЗ-2109, охоронці правопорядку, виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автотроща неподалік Луцька: є жертви (ФОТО 18+)

У присутності свідків чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння, який зафіксував у нього 1, 85 проміле алкоголю. Даний результат перевищував допустиму норму в 9 разів.

Патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити