image
 |  5 11 Серпня 2022 | 14:48

ДТП у центрі Луцька: повідомили про збитки (ФОТО, ВІДЕО)

Внаслідок ДТП, що мало місце на вулиці Парковій у місті Луцьку 8 серпня 2022 року, водієм транспортного засобу «Volkswagen» д.н.з., «ВС6500ІМ», яке зареєстроване на громадянина Григорій Д., було завдано збитків комунальному майну, а саме: пошкоджено металеву огорожу, яка відділяла тротуар від проїжджої частини, електроопору, бруківку та бордюр.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

З метою відшкодування завданих збитків винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, особа якого вже встановлена, департаментом муніципальної варти направлено відповідне звернення до Управління патрульної поліції у Волинській області, Луцького районного відділення поліції та департаменту житлово-комунального господарства міської ради.

Винну особу буде зобов’язано компенсувати до міського бюджету відповідну суму коштів або ж відновити огородження власними силами.

До слова, камерами відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк було зафіксовано, що водій вищевказаного транспортного засобу ймовірно змагався в автоперегонах з водієм автомобіля Mercedes-Benz д.н.з.АС5558ВЕ та невпорався з кермуванням.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити