image
 |  0 5 Листопада 2019 | 16:51

Дубинський пообіцяв розкрити нардепів-хабарників зі своєї фракції «Слуга народу»

Народний депутат від фракції Зеленського повідомив, що хоче подати в САП заяву про корупцію в Раді. Олександр Дубинський повідомив, що буде спілкуватися з цього приводу з Холодницьким.

Народний депутат від партії "Слуга народу", заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики на YouTube-каналі повідомив, що має намір звернутися до Спеціалізованої антикорупційну прокуратуру за фактом хабарництва серед нардепів Верховної Ради від фракції "Слуга Народу". Олександр Дубинський зазначив, що буде обговорювати це питання з заступником Генерального прокурора Назаром Холодницьким, - пише Україна нова.

Читайте також: Субсидії отримуватимуть не всі: уряд готує зміни

Дубинський з "Слуги народу" пообіцяв розкрити імена хабарників серед колег по фракції:

"Треба піднімати інші теми, пов'язані з корупцією всередині партії, вони пов'язані з роботою комітетів парламенту. Я поговорю з Холодницька і надам факти можливого хабарництва серед депутатів ВРУ. Після цієї розмови я оголошу час брифінгу для журналістів і надам на загальний огляд імена і прізвища депутатів , замішаних в цьому ", - сказав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити