image
 |  2 2 Листопада 2020 | 08:16

«Дуплет» домашніх поpазок: «Волинь» і «Волинь-2»

«Волинь» мінімально пpогpала «Авангарду» (Краматорськ) 0:1, а «Волинь-2» була pозтpощена гостями «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) 1:4.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

У звітному поєдинку «Хрестоносці» одразу захопили територіальну перевагу, щоправда, перші гольові нагоди підопічні Василя Сачка створили у середині першого тайму

У другому таймі на поле вийшов Андрій Ляшенко, який замінив Ігоря Сікорського, а «Волинь» продовжила облогу володінь Якубенка. На 58-й хвилині цілий ряд гольових моментів розпочав Іван Цюпа, з потужним ударом якого впорався голкіпер «Авангарда».

А на 81-й хвилині доля жорстоко покарала «Волинь» за нереалізацію – після подачі кутового захисники «Хрестоносців» відбилися, однак на підбиранні здорово зіграв Дмитро Шинкаренко, який з лінії штрафного майданчика реалізував перший гольовий момент гостей – 0:1…

Звітний поєдинок дещо активніше розпочали гості, які намагалися захопити територіальну перевагу в матчі. Не встигли волиняни розчаруватися у своїх атаках, як таки пропустили гол у роздягальню – Олександр Ярмак з лінії карної зони з рикошетом від захисника відправив м’яч у ворота, а Коркодим проти такого повороту футбольної долі був безсилим – 0:1.

На початку другого тайму наш голкіпер знову врятував команду після метушні у власній карній зоні, однак «Волинь-2» після перерви грала набагато активніше та отримала заслужені плоди своїх атак. «Хрестоносці» заробили пенальті у ворота гостей за фол проти Дмитра Янчука, а Назарій Богомаз без шансів для голкіпера гостей виконав вирок арбітра – 1:1.

А у середині тайму гості знову шокували волинян – після подачі з флангу наш захист застиг на місці, а з-під нього вигулькнув Емін Сафіханов, який переправив «кулястого» у порожній кут – 1:2.

Ще за п’ять хвилин знову святкували гравці «Чайки», а Сафіханов знову знайшов свій шанс і з-під тієї ж стійки точно пробив у ворота – 1:3.

Утім, вже у компенсований арбітром час м’ячем у карній зоні в руку влучили Вадиму Лучці – наш півзахисник завершив матч, отримавши другу жовту картку, а Максим Лещенко переконливо з «точки» встановив підсумковий рахунок матчу – 1:4.

На жаль, «Волинь-2» не зуміла продовжити переможний шлях, однак уже наступного тижня підопічні Альберта Шахова зіграють ще один домашній поєдинок – 7 листопада «Хрестоносці» зустрінуться із «Оболонню-2».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» вдома пеpемогла «Полісся» (Житомир) 1:0 (ВІДЕО МАТЧУ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити