image
 |  18 13 Липня 2020 | 20:02

Луцькі дитсадки, де були недужі на COVID-19, відновили роботу (ВІДЕО)

У Луцьку відсьогодні запрацювали два дитячих садочки, працівники яких хворіли на коронавірус. Сьогодні у два заклади прийшло 70 дітей.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Нагадаємо, два дошкільних заклади, рішенням місцевої комісії ТЕБ та НС закрили 25 червня. Тоді коронавірус лабораторно підтвердили у двох працівників луцького дитсадка №37 та у викладачки музики дитсадка №36.

Нових випадків хвороби серед працівників закладу не виявили, розповіла завідувачка луцького закладу дошкільної освіти №37 Валентини Віннік. В перший день після додаткового карантину батьки привели 44 дитини. Кухарка і підсобний працівник нині здорові та повернулися на роботу.

До дитсадка №36 сьогодні батьки привели 26 дітей, каже методистка Світлана Скопюк. Четверо працівників, у яких виявили коронавірус повторно протестували, усі результати негативні. На роботу ще не виходили.

Із 42-ох луцьких садочків нині працює 41 заклад, телефоном Суспільному розповіла начальниця управління освіти міської ради Зіновія Лещенко. З її слів, закритий садочок у Прилуцькому старостинському окрузі. Його не відкривали за бажанням батьків. Додає: усього в обласному центрі садочки відвідує майже 2 тисячі 650 вихованців щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для волинян досі не послаблюють карантин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити