image
 |  166 20 Серпня 2024 | 16:36

Дві бронзові галочки надії: на Хрещатику відкрили мініскульптуру «Прочитано»

У центрі Києві з’явилась нова пам’ятка у вигляді двох галочок,  які в умовах сьогодення бувають невимовно важливими.

Про це повідомляє Вечірній Київ, - пише ВолиньUA.

Мініскульптура під назвою «Прочитано» розташували за адресою Хрещатик 34 в рамках проєкту «Шукай». "Прочитано" – це дві бронзові галочки, які у месенджерах означають, що повідомлення прочитані. Рідні пишуть військовим, військові – побратимам, діти – батькам на окупованих територіях, а всі разом – найдорожчим людям", – розповіли в "Шукай". Серед особливостей, на пам’ятці є кнопка. При натисканні - галочки світяться подібно екрану смартфона.

«Ми не хочемо встановлювати скульптури ні про що. Ми хочемо відзначати той нерв, який є сьогодні у суспільстві. Нинішня скульптура придумана у час брейн-шторму про те, що відбувається зараз. Ми всі мусимо чекати зараз. І ми всі дочекаємося. Тому наша скульптурка присвячена надії», — поділилась Юлія Бевзенко, Авторка проєкту «Шукай!».

Дві галочки на гранітній стіні «Сенсу» — це особиста історія кожного.

«Нехай щоразу, коли хтось натискатиме на кнопку скульптурки і галочки світитимуться, сотні людей по всій країні бачитимуть бажаний статус „Прочитано“ у своїх месенджерах», — побажали автори скульптурки українцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До уваги платників! Відбувається фішингова атака!": податкова попереджує про розповсюдження фейкових листів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити