image
 |  0 18 Лютого 2019 | 11:14

Дві гулі та погнутий диск: волиняни скаржаться на дорогу в напрямку Маневич (ФОТОФАКТ)

Волиняни скаржаться на погані дороги в напрямку Маневич.

Про це в соціальній мережі Фейсбук в спільності «Автоандони» повідомляє користувач Роман Фік.

Чоловік в результаті поїздки у Колки Маневицького району, на відрізку дороги Сокиричі – Тростянець, «заробив» для свого автомобіля дві гулі на шинах та погнутий диск. За це волинянин «дякує» автодору.

«Вимушена поїздка на Колки на вихідних вночі. Результат ( Сокиричі - Тростянець) 2 гулі і погнутий диск. Дякую автодор!!!!!», - коментує Роман Фік.

   

Нагадаємо, що 15 листопада голова Тростянецької ОТГ, представник Президенської провладної партії «Солідарність» Олександр Ковальчук на зустрічі з Олексанром Савченком повідомив, що глобально великих проблем у громади немає, а дороги і все решта ми можемо вирішити самі.  

Однак судячи із дописів користувачів, які скаржаться на аварійний стан дороги в напрямку Луцьк-Маневчі, розумієом, що голова Волинської ОДА Олександр Савченко «гудує» всіх лише обіцянками, а на ділі справи не робляться. Певно це скоріше за все пов’язано із тим, що цей ставленик Порошенка на Волині є тимчасовим.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити