image
 |  2 16 Листопада 2021 | 11:26

Дві області можуть послабити карантин: чи є серед них Волинь?

В Україні другий тиждень поспіль є стабільною ситуація із захворюваністю на Covid-19 і знижуються основні негативні показники.

Про це повідомила пресслужба президента України 15 листопада.

"За минулий тиждень виявили 139,9 тис. нових випадків, а тижнем раніше - 152 тис. Зараз зайняті 50 962 ліжко-місця, а минулого тижня цей показник становив 51 700. За минулий тиждень госпіталізували 30 тис. осіб у порівнянні із 34 тис. позаминулого тижня. В Україні досягнули плато захворюваності й розпочався рух до стабілізації ситуації", - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна забудова у Луцьку: забудовник змінив паспорт об'єкта (ФОТО)

Якщо позитивна динаміка збережеться, Луганська й Херсонська області можуть перейти в жовту зону. Водночас Вінницька область може почервоніти.

Також в Україні зберігаються високі темпи вакцинації. За минулий тиждень зробили понад 1,6 млн щеплень. У регіонах покращується ситуація з постачанням кисню до лікарень, зазначили в ОП

"Зараз опрацьовуємо питання постачання рідкого кисню із Запорізької та Львівської областей до лікувальних закладів Хмельницької області", - повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити