image
 |  13 18 Травня 2020 | 22:24

Дві рожищенські школярки перемогли у міжнародному конкурсі «Талановиті діти України»

Юні волинянки з Рожищ Ангеліна Шатунова та Оксана Дорощук здобули відзнаки у Міжнародному конкурсі-фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті діти України».

Ангеліна Шатунова взяла участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті діти України» в номінації «Образотворче мистецтво» (ІІ вікова категорія), який відбувався у Києві.

Оксана Дорощук брала участь у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (ІІІ вікова категорія) цього ж конкурсу.

Як повідомляють у Рожищенському будинку дитячої творчості, обидві дівчинки отримали перемогу: Ангеліна – гран-прі, Оксана стала лауреатом І премії.

Обидві переможниці днями повернулися зі столиці з нагородами. Вони нагороджені подарунковим плакатом із фотознімками переможців конкурсу у своїй номінації, дипломами, медалями, купонами на знижку у 100 євро на участь у Міжнародному фестивалі на узбережжі Чорного моря (пансіонат «Приморський»), а також на відпочинок і оздоровлення у Польщі, з участю у фестивалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові послаблення карантину: як працюватимуть дитсадки, спортзали, готелі, транспорт?

Наставником обох переможниць є викладач зразкової студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Оксана Шатунова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити