image
 |  7 4 Вересня 2021 | 18:48

Двоє нових і четверо своїх: «Волинь» дозаявила шістьох гравців (ФОТО)

Команду футбольного клубу "Волинь" цього сезону підсилять дозаявлені шестеро нових футболістів.

Про це інформує сайт ФК "Волинь".

Приємні новини для нашого клубу та команди – «Волинь» офіційно дозаявила шістьох нових футболістів, які допомагатимуть «Хрестоносцям» цього сезону в чемпіонаті та Кубку України. Серед нових облич – досвідчений захисник Олександр Кучеренко та молодий голкіпер Володимир Кринський, а серед добре знайомих волинській публіці – Іван Цюпа, Сіаваш Хагназарі та молоді гравці – Ігор Грицюк та Тарас Завадович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Луцької «Волині» повернувся колишній гравець

Олександр Кучеренко – досвідчений 29-річний футболіст, який на професійному рівні виступав за краматорський «Авангард», кропивницьку «Зірку» та «Інгулець» із Петрового, за який грав протягом попередніх чотирьох сезонів. Провів у чемпіонаті та Кубку України 177 поєдинків (42 з яких – в УПЛ) та відзначився у них 16 голами. У «Волині» виступатиме під номером 23.

Володимир Кринський – молодий 24-річний голкіпер. На професійному рівні виступав за «Полтаву» та донецький «Олімпік», а минулого сезону грав за той-таки «Інгулець». Має 83 професійні поєдинки, з яких 43 провів у Прем’єр-лізі. У Луцьку гратиме під номером 1.

Мабуть, не варто нагадувати про Івана Цюпу та Сіаваша Хагназарі, які підписали нові контракти із нашим клубом, а до цього по три роки захищали кольори «Волині». Футболісти будуть виступати під своїми звичними номерами – 93 та 88 відповідно. Ну а інших двоє молодих футболістів – вихованці нашої академії, які торік дебютували у професійному футболі на рівні Другої ліги за «Волинь-2». Ігор Грицюк виступатиме під номером 32, Тарас Завадович – 22.

Нагадаємо, що уже 6 вересня, у понеділок, «Волинь» зіграє черговий матч чемпіонату України. На виїзді підопічні Альберта Шахова зустрінуться із столичною «Оболонню».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСтала відома заявка України на матч проти Франції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити