image
 |  0 9 Березня 2019 | 09:42

Двоє волинських суддів працюватимуть у Верховному Суді України

Судді Апеляційного суду Волинської області Андрій Грушицький та Микола Русинчук перемогли у конкурсі до Верховного Суду України.

Про це повідомляють на сторінці Волинського Апеляційного суду у Фейсбуці.

«Пишаємось, що суддя Грушицький А.І. за результатами рейтингу посів четверте місце з-поміж усіх кандидатів та підтвердив здатність здійснювати правосуддя у Касаційному цивільному суді Верховного Суду, отримавши в загальному 802,75 балів, Русинчук М.М. отримав 732,25 балів», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки вимагають встановити «лежачих поліцейських» після трагічного випадку біля луцької школи

Загалом другий конкурс до найвищої судової інстанції – Верховного Суду – оголосили 2 серпня минулого року. До Вищої кваліфікаційної комісії суддів надійшло 659 заяв. Після анонімного тестування, практичних завдань та спеціальної перевірки до фінального етапу (співбесіди) дійшло менше половини кандидатів – лише 235 претендентів. Кожен із них претендував на посаду в одному із чотирьох касаційних судів Верховного Суду: цивільному, адміністративному, кримінальному чи господарському.

Після співбесід оприлюднили загальні результати конкурсу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити