image
 |  5 22 Травня 2020 | 20:19

Двох українців, які зникли в Щецинській затоці, так і не знайшли

Чоловіки середнього віку попливли моторною лодкою на закупи й безслідно зникли 5 днів тому.

Як повідомляє «Yavp.pl» з посиланням на wiadomosci.wp.pl, пошуки українців, які зникли в Щецинській затоці, тривали увесь цей час, однак результатів не принесли.

Поліція розглядала кілька сценаріїв, що могло трапитися. Серед них навіть те, що громадяни України могли нелегально перетнути кордон з Німеччиною. Однак поліцейський собака не взяв сліду чоловіків на березі. Крім того, обоє зниклих так і не вийшли на контакт з рідними та знайомими за цей час.

На сьогодні основною версією є те, що українці потонули в затоці. Рятувальні служби збираються прочісувати дно для того, аби спробувати відшукати тіла.

Нагадаємо, на другий день після зникнення в Щецинській затоці неподалік міста Нове Варпно знайшли перевернутий моторний човен, яким попливли чоловіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє волинян відправляли людей в трудове рабство: ті працювали в небезпечних умовах та без оплати праці (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити