image
 |  4 30 Травня 2018 | 12:31

Двом луцьким рецидивістам за викрадення авто загрожує від 5 до 8 років за гратами (ФОТО)

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили двом мешканцям обласного центру Волині  про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.
Про це 30 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Уніч на 29 травня в Луцьку група зловмисників відкрито заволоділи автомобілем «VOLKSWAGEN Golf», який перебував у тимчасовому користуванні 31-річного лучанина. В ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції спільно з патрульними поліцейськими менш ніж за годину затримали правопорушників. Ними виявилися 33-річні, раніше судимі, жителі міста Луцьк. Викрадений транспорт правоохоронці вилучили.

За фактом незаконного заволодіння автотранспортом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує   позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити