image
 |  2 20 Лютого 2020 | 13:14

Двом волинянам «світить» кримінал через зберігання боєприпасів (ФОТО)

У Володимирі-Волинському поліцейські вилучили у місцевого жителя зброю та боєприпаси, а в Ратному - ніж. За цими фактами поліція відомості внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучену зброю та боєприпаси направили на дослідження.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

У вівторок, 18 лютого, співробітники кримінальної поліції Володимир-Волинського відділу за місцем проживання 50-річного місцевого жителя виявили та вилучили дві мисливські нарізні рушниці «Сайга М З» калібру 7,62 мм та «ТОЗ 9901» калібру 5,6 мм Окрім цього, у волинянина поліцейські вилучили травматичний пістолет калібру 9 мм, 500 набоїв калібру 5,6 мм та 65 – калібру 7,62 мм. Зброю та боєприпаси чоловік зберігав за місцем проживання без відповідних дозвільних документів.

Цього ж дня по вулиці Центральній у Ратному в автомобілі «Volkswagen Golf 3», котрий належить 35-річному місцевому жителю, співробітники групи реагування патрульної поліції виявили та вилучили мисливський ніж, схожий на холодну зброю.

Читайте також: Волинянину донарахували в платіжку витрати на лічильник, якого немає (ВІДЕО)

Вилучену зброю та боєприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) та ч. 2 ст. 263 (носіння кинджалів, фінських ножів, чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити