image
 |  5 14 Травня 2018 | 15:16

Двох луцьких квартирних злодіїв піймали на «гарячому» (ФОТО)

Завдяки скоординованим діям Луцької місцевої прокуратури та Луцького відділу поліції вдалося за гарячими слідами затримати двох лучан, які обікрали квартиру в обласному центрі Волині.
Про це 14 травня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник прокурора Волинської області Максим Киричук.
Світлина від Максима Киричука.Неодноразово судимий до того 36-річний чоловік та його досі не судимий 33-річний спільник зранку 11 травня 2018 року, підібравши ключ, проникли в помешкання у будинку на вулиці Степана Бандери у Луцьку та викрали звідти ювелірні прикраси на суму понад 54 тис. грн.
Світлина від Максима Киричука.У швидкому часі чоловіки були затримані правоохоронцями. У них вилучено знаряддя скоєння злочину.
Світлина від Максима Киричука.Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні групою осіб крадіжки, поєднаної з проникненням у житло (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України).
Світлина від Максима Киричука.Встановлюється причетність підозрюваних до вчинення інших таких злочинів.
Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити