image
 |  0 9 Липня 2019 | 15:08

Дзвінок різко обірвався: на Сумщині дівчина зникла за загадкових обставин

Поліція та рідні шукають 21-річну Яну Тюльпу, яка раптово зникла. Матір вважає, що її викрали 4 липня після роботи.

Прес-служба поліції Сумської області повідомляє, що дівчина зникла 5 липня, пише theworldnews.net

Матір Олена Тюльпа говорить, що говорила з донькою по телефону у вечір перед викраденням. Дівчина повідомила, що знаходиться дома сама, але телефон раптово обірвався.

"Тут раптом я почула на тому кінці дроту дзвінок другого телефону", каже Олена Тюльпа. "Судячи по звуку, це був айфон. А вже через мить наша розмова з донькою різко припинилася: мені здалося, що у неї вихопили з рук телефон! Принаймні, чулися якісь сутички, характерні для цього!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ підготувало підозру міністру Насалику

Після цього матір не спілкувалася з донькою. Вона на дзвінки не відповідала. А на сторінках в соціальних мережах Яни Тюльпи почали зникати записи. Наступного дня матір подала позов до поліції про зникнення дитини.

"Проаналізувавши хід подій в останні дні перед зникненням Яни, у мене є всі підстави підозрювати у цьому деяких осіб. Припускаю, що моя дочка під їх тиском виявилася в ізольованому від суспільства приміщенні і не має можливості вийти на зв'язок з рідними або з ким-небудь з людей ", - розповіла жінка.

Правоохоронці перевіряють версії матері. Вона також заявила, що зверталася до екстрасенсів, але вони давали невтішні прогнози.

В поліції додали, що на момент зникнення дівчина була одягнена в синю куртку, сині джинси та білі мокасини. Мала тату на правій нозі з пташкою колібрі та шрам під нижньою губою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити