image
 |  2 30 Листопада 2022 | 10:17

Є непрямі ознаки підготовки до нових ударів

Російський агресор може нагнітати ситуацію в Україні перед масовим обстрілом, аби завдати удару неочікувано.

Тож українців просять бути готовими до таких дій ворога. Про це сказала керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

"Те, що така атака не сталася на початку тижня, коли вони її планували, і про що було попереджено населення – не треба розганяти як зайву паніку, яку розганяли влада та військові. Це попередження і нагадування про те, що війна триває. Ворог використовує інтервали у 7-10 діб для того, щоб підготувати свої потужності. І цілком ймовірно може нагнітати таку ситуацію", – пояснила вона.

Вона додала, що ворог поводиться підступно, тому може вдарити будь-коли. Вона підкреслила, що росіяни зосереджують літаки та ракетоносії. Це свідчить про підготовку до ракетного удару.

"На летовищах Росії накопичена стратегічна авіація споряджена, тактична авіація споряджена, ракетоносій виведений на чергування – це непрямі ознаки до підготовки удару", – сказала речниця Сил оборони півдня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити