image
 |  2 27 Березня 2019 | 14:18

Є ризик аварійних ситуацій: реалії дороги на одній із вулиць Луцька

На вулиці Рівненській працівники «Луцькавтодору» вирізають на дорозі ями для ремонту. В окремих місцях вони до 10 метрів у довжину.

Станом на 9:30 ранку 26 березня дорожники працювали.

Водій таксі Петро Коржен каже, що їздить цією дорогою щодня, через ремонт є ризик аварійних ситуацій: «Яму, якщо вирив, то треба латати, а не бити колеса».

Водій каже, через ремонт за дорогою не дивишся, більше на ями.

Водій Микола Ничипурук зупинив рух транспорту, каже: намагався об’їхати яму, через інтенсивний рух не вдалося – авто поламалося: «Дорога паршива, зловив яму – вбив колесо, то що я можу сказати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат просить вигнати члена Луцького виконкому за неадекватну поведінку

Ремонт здійснюють біля зупинки громадського транспорту, маршрутні таксі та тролейбуси стають в різних місцях. Лучанка Світлана Ващук говорить: не встигає дійти до автобусу: 

«Попросила, щоб зупинили, і нам двом інвалідам як тепер?! Все для людей… лише гірше і гірше. Бачите, саме ремонтують і не знаю, де стає: чи тут, чи там, от пішли в те місце, де ставали, а вони раніше почали ставати. Будь ласка, ще й ноги можна покрутити».

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити