image
 |  5 31 Серпня 2020 | 08:32

Єдиний квартал, в якому можна чекати зростання при цих «реформаторах» — 95-ий, - Олег Тягнибок

Об‘єктивні факти кажуть про те, що єдиний квартал, в якому можна чекати зростання при цих «реформаторах» — 95-ий.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

"Пам‘ятаєте топ-обіцянку першого уряду Зе — про зростання ВВП України на 40% в наступні 5 років? Вона давним-давно перетворилася на оковиїдальну брехню. А пам’ятаєте, як ще взимку ті самі «слуги народу» говорили про заплановані 6-7% зростання вже цього року? Після цього ВВП України за перші шість місяців впав на 6,5%, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Що залишається робити в такій ситуації? Брехати далі. Цим прем‘єр Шмигаль успішно й займається. Тепер обіцяє зростання ВВП більш ніж на 4% щорічно в наступні 3 роки. Заявляє, мовляв, збір врожаю із другого кварталу перенісся на третій, відтак економіка почала відновлюватися..." - йдеться в дописі.

Зі слів Тягнибока, без сумніву, якщо врожайність буде хорошою, це позитивно вплине на ВВП. Але ж загальна ситуація в економіці від цього по суті не зміниться! Та й про який «прорив» може йти мова, якщо два уряди зеленої влади годували українську економіку лише обіцянками?! У них жодного серйозного успіху в жодній галузі. Обсяги виробництва в промисловості продовжують зменшуватися, як і держзамовлення.

Крім того, дивимось інформацію, яка є у публічному доступі. Щоквартальний Інфляційний звіт НБУ: за підсумками 2020 року економіка України ЗМЕНШИТЬСЯ (!) на 6% (при цьому прискорюється інфляція і зростання цін). Огляд діяльності за перше півріччя 2020 року від Мінекономіки: за 6 місяців ВВП України ЗМЕНШИВСЯ (!) на 6,5% проти аналогічного періоду 2019 року. Оперативна оцінка ВВП за другий квартал 2020 року від Держстату: ЗМЕНШЕННЯ (!) ВВП України у другому кварталі 2020 року становить 11,4%!!!

"Відтак залишається всього одне запитання: на кого розраховані ці заяви Шмигаля? На ідіотів? До виборів? Заговорити проблеми, назвати чорне білим і зробити вигляд, ніби щось у цій владі корисне вони таки роблять?

Бо об‘єктивні факти кажуть про те, що єдиний квартал, в якому можна чекати зростання при цих «реформаторах» — 95-ий", - робить висновок Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення політично вмотивоване: мер Івано-Франківська – проти «червоної зони» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити