image
 |  2 13 Травня 2020 | 23:10

Екс-дружина луцького футболіста Тимощука: «Він завжди намагається використовувати дітей проти мене»

Колишня дружина зірки українського футболу Анатолія Тимощука Надія Навроцька, яка живе в Німеччині, розповіла про нинішні відносини з чоловіком.

«З Анатолієм Тимощуком у нас все продовжується, ці конфлікти все ще не закінчені. Він просто затягує все судові процеси. Виграти їх він не може, тому затягує. Це спеціальна технологія. Вони придумують якісь феєричні шоу.

Суть спору завжди одна і та ж: діти - як інструмент. Він завжди намагається використовувати дітей проти мене. Діти ростуть, живуть в соціумі і вже не можна пробувати робити з них якихось ненормальних. Я думаю, що це впирається в матеріальне. Його завдання, щоб Наді і дітям не дісталося жодного євро.

Неможливо йти кудись далі в житті, якщо залишаються такі хвости з минулого. Я дуже рада закінчити дуже швидко, віддати йому більшу частину і забути це. Він піддається якомусь впливу, я не можу цього зрозуміти. Це ж не поодинока історія. У футболістів це часто відбувається: під такою шумок їх просто обманюють, забирають все, що є. Є багато питань до нього, але він ховається і не відповідає на них.

Дівчаткам він іноді телефонує, вони завжди беруть трубку. Я намагаюся, щоб вони брали телефон. Але їм особливо немає про що спілкуватися. Зазвичай це відбувається перед судами. Коли він дзвонить, я розумію, що він буде придумувати нову епопею з судами», - розповіла Надія.

Про це пише sport.ua.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити