image
 |  0 17 Вересня 2019 | 16:09

Екс-дружина відбирає 5 квартир: футболіст з Луцька поплатився за любов до «руского міра»

Мати дітей тренера «Зеніту», футболіста з Луцька Анатолія Тимощука відбирає у нього 5 елітних квартир на Крестовському острові і капітали в Газпромбанку.

Українська патріотка Надія Навроцька-Тимощук викрила чоловіка у носінні георгіївської стрічки і співчуття “Русскому міру”, про це повідомляє телеграм-канал Футляр від віолончелі.

Охоронець дружини розквасив VIP-спортсмену губу, а саму Надію, за її словами, зросійчений чоловік «штовхнув у плечі двома руками». У баварському Мюнхені наставника футболістів-бешкетників судять за фальсифікацію доходів. Рятуючись від українки, Тимощук переписав ресторан Food Park і авто Porsche Panamera на коханку – PR-художницю Анастасію Климову.

Нарешті, Надія Тимощук подала позов про стягнення з колишнього чоловіка аліментів. Третина щомісячних доходів пропонується утримувати на користь дочок-близнючок, які народилися у пари в 2009 році.

Як пише Peterburg2, при цьому жінка стверджує, що вже не раз просила екс-чоловіка про аліменти, але той до прохань залишався глухий. Раніше позивачка вже подавала на аліменти в Німеччині, і суд частково задовольнив її позов – Тимощука зобов’язали щомісяця платити по 2,5 тис. євро кожній з дочок і ще 10 тис. євро колишній дружині. Однак впливати на нього примусово неможливо – між Росією і Німеччиною немає відповідних домовленостей. Також вона захопила німецький особняк, який Тимощук купив на гроші «Газпрому».

Пара одружилася в 2000 році в Донецьку, а розлучилася через 16 років в Луцьку. Шлюбний договір вони не укладала, угоди про добровільний поділ майна не досягла. За російським Сімейним кодексом, нажите під час шлюбу є спільною власністю.

У Петербург Тимощук приїхав у 2007 році, в 2009-му уклав контракт з «Баварією». Сім’я прожила в Мюнхені чотири роки, після чого булу повернення в Петербург, закінчення кар’єри гравця в казахстанському «Кайрат» і працевлаштування в березні 2016 року тренером «Зеніту». Тимощук – триразовий чемпіон України, дворазовий чемпіон Росії, володар Кубка і Суперкубка УЄФА, дворазовий чемпіон Німеччини, переможець Ліги чемпіонів. У Німеччині у пари в 2010 році народилися дві дочки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити