image
 |  2 15 Травня 2023 | 13:49

Екс-голова Луцької райради Омельчук не попередив колег про свої плани щодо звільнення

У Луцькій райраді кажуть, що не знали про рішення Олександра Омельчука скласти повноваження голови ради. Наразі триває робота над організацією позачергової сесії для переобрання нового очільника структури.

Про це у коментарі виданню ВСН повідомив заступник голови, а наразі виконуючий обов'язки голови Луцької райради Андрій Лев.

Нагадаємо, напередодні Олександр Омельчук у мережі оприлюднив відео, у якому повідомив про своє рішення скласти повноваження голови Луцької районної ради і виїхати за кордон.

За словами Лева, вони й самі не були повідомлені про рішення Омельчука скласти повноваження.

«Звичайно, тут ніхто нічого не знав. Це було, мабуть, спонтанне рішення голови. Я даю вам 100%, що в Луцьку й області про таке рішення, мабуть, ніхто не знав і не очікував такого. Нічого, життя таке, тому працюємо далі», - прокоментував він.

Про виїзд за кордон, який за постановою КМУ заборонений на період воєнного стану для депутатів і держслужбовців, Андрій Лев каже, що це було звичайне стандартне відрядження, по якому він раніше дійсно неодноразово привозив гуманітарну допомогу. Він пояснює, що оформлює відрядження апарат, а не голова.

Виконувачем обов'язків голови Луцької районної ради наразі є Андрій Лев, його заступник. Нині у раді тривають обговорення і працюють над проведенням позачергової сесії для переобрання голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині продають земельну ділянку українсько-литовському підприємству

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити