image
 |  4 22 Листопада 2018 | 09:12

Екс голова СБУ заявляє, що торгівля зброєю – підстава для перевірки Гриценка щодо співпраці з ФСБ

У тих документах, які я бачив, є підписи Гриценка. А це свідчить, що він особисто затверджував контракти, за якими розкрадалася українська армія, землі, майно та зброя.

Про це заявив екс-голова СБУ Валентин Наливайченко в ефірі проекту «HARD» з Наташею Влащенко на телеканалі ZIK.

«Люди на посадах міністрів, прем’єр-міністрів і президентів, які торгували з Росією, мали контракти на величезні суми та поступово продавали українську армію – це і є позиція впливу спецслужб Росії на території України. Найбільші розкрадання зброї, зокрема під час роботи міністра оборони Анатолія Гриценка, для мене є вагомими підставами для перевірки українськими спецслужбами.
Також важливе питання – чи було, окрім торгівлі зброєю та розкрадання грошей, ще й співробітництво з російськими спецслужбами? Тому потрібно розсекретити всі необхідні документи і розслідувати це питання», – наголосив Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пан полковник» Гриценко трошечки «попалився», - Дмитро Вовнянко

На думку політика, всі економічні та політичні вкиди з боку Росії робляться для того, щоб дискредитувати патріотичний рух і поставити під сумнів європейський вектор України. Також, відповідаючи на питання ведучої, Валентин Наливайченко зізнався, чи вважає колишнього міністра оборони Гриценка винним у розкраданні української армії.

«У тих документах, які я бачив в антикорупціонерів, є підписи Гриценка. А це свідчить, що він особисто затверджував контракти, за якими розкрадалася українська армія, землі, майно та зброя», – підкреслив Валентин Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія втратила флагман Чорноморського флоту – ракетний крейсер «Москва»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити