image
 |  2 18 Жовтня 2021 | 18:02

Екс-нардеп отримав російське громадянство

Колишній народний депутат України Олександр Онищенко отримав російське громадянство і до кінця року має намір відмовитися від українського.

Про це колишній нардеп-утікач розповів виданню "Страна" і додав, що планує виступати в кінних змаганнях за збірну Росії.

"З цього року я представляю збірну команду РФ із кінного спорту на Чемпіонаті світу, чемпіонаті Європи і вестиму російських спортсменів до Олімпійських ігор, як тренер і спортсмен. А що робити? У мене закінчилися всі іноземні паспорти. Я приходжу в посольства, мені відмовляють. В Україні бардак, кінний спорт занапастили, в країні владу поміняли з шила на мило і толку тут в найближчі роки не буде", - сказав Онищенко.

Колишній депутат також спростував інформацію про те, що він продає своє ранчо в Німеччині.

"Я продав цей будинок ще в 2019-му році російським інвесторам, про що активно писала німецька преса. Це не просто будинок, а цілий спорткомплекс. Зараз тут збірна Росії тренується. Я тут із жовтня став директором і тренером. У мене посвідка на проживання в Німеччині і тут я всі суди виграв", - сказав Онищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у халатику та капцях гуляла в центрі Луцька (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити