image
 |  4 19 Липня 2018 | 01:51

Екс-секретар Луцької міськради Юлія Вусенко таки стане народним депутатом?

Народний депутат від «Самопомочі» Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень. Його місце може зайняти екс-секретар Луцької міськради Юлія Вусенко, яка значиться під №36 у виборчому списку цієї політсили.
За інформацією ІАЦ «ЗІК», заява Андрія Журжія нібито була написана ще 26 червня, а зареєстрована – 18 липня. Цей документ «Самопоміч» розмістила у мережі Facebook.
У заяві Журжія на ім’я голови Верховної Ради Андрія Парубія він вказав, що «напередодні виборів у парламенті стався відкат здійснених реформ». Тому він не бачить причин перебувати в парламенті, який призупинив роботу над втіленням ключових економічних реформ – запровадження нового податку на вивезений капітал, ліквідація податкової поліції, економічних підрозділів СБУ та Нацполіції.

Скласти повноваження Журжій зможе лише тоді, коли за це проголосують його колеги. А всі вони нині на літніх канікулах і повернуться до роботи в сесійній залі лише восени.
Місце Журжія може зайняти депутат Луцької міськради Юлія Вусенко, яка значиться під №36 у виборчому списку. Вона – доцент кафедри цивільно-правових дисциплін Східноєвропейського національного університету, екс-секретар Луцької міськради.
«ВолиньUA» нагадує, що після скандального звільнення з посади секретаря Луцької міської ради теперішньою більшістю в Луцькій міськраді, сформованою після передчасної смерті колишнього міського голови Миколи Романюка, вона декілька разів намагалася поновитися на цій посаді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд поновив Вусенко на посаді секретаря Луцькради

Проте навіть після виграних судів та відповідних рішень про її поновлення на цій посаді нова більшість у Луцькраді знову її звільняла.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення про звільнення секретаря Луцькради знову визнали незаконним
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура оштрафувала Пустовіта за невиконання рішення суду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити