image
 |  2 21 Травня 2019 | 19:26

Екс-віце-прем'єр часів Януковича повернувся в Україну

Колишній голова СБУ та колишній віце-прем’єр-міністр часів президентства Віктора Януковича Валерій Хорошковський, який виїхав із України у 2012 році, повернувся в Україну.

Про це повідомляють журналісти програми “Схеми: корупція в деталях” з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що Хорошковський прилетів у Київ приватним рейсом у вівторок, 21 травня.

Зазначимо також, що він є колишній власник телеканалу “Інтер”.

Раніше обіймав посади міністра економіки в уряді Віктора Януковича, голови Державної митної служби за президентства Віктора Ющенка, голови СБУ за президентсва Віктора Януковича, міністра фінансів і першого віце-прем’єр-міністра в уряді Миколи Азарова.

Крім того, Хорошковський входив у так звану політичну групу Фірташа-Льовочкіна.

Також нагадаємо, що найуспішніший проект президента Володимира Зеленського та його команди – гумористичне телешоу “Вечірній квартал”, вперше з’явився в ефірі в 2005 році на телеканалі “Інтер”. У 2010-2012 роках, із невеликою перервою, Зеленський обіймав посаду генпродюсера “Інтера”. Саме на той момент телеканал контролював Хорошковський і він був головою СБУ.

Однак після багатьох років співпраці шляхи Зеленського та Хорошковського розійшлися. Зеленський сказав, що “у якийсь момент ділити права стало дуже незручно”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підписав указ про розпуск ради: призначено дату виборів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити