image
 |  2 11 Червня 2022 | 10:22

Ексгенерала СБУ Наумова затримали в Сербії за спробу перевезти валюту й коштовності

У Сербії заарештовано колишнього генерала Служби безпеки України Андрія Наумова, який очолював головне управління внутрішньої безпеки Служби, а напередодні повномасштабного вторгнення Росії втік з України.

Про це пише Цензор.нет.

Джерела, близькі до силових структур Сербії, повідомили, що Наумов намагався перевезти через кордон велику суму незадекларованої готівки та коштовностей. Йдеться про щонайменше 600 тисяч євро, значну суму в доларах, смарагди та діаманти. Точні суми та кількість коштовного каміння поки не розголошують через таємницю слідства.

Офіційної інформації щодо затримання громадянина України та обставин, за яких це затримання відбувалося, Сербія Україні досі не надала.

Напередодні агент НАБУ Євген Шевченко заявив, що 2 квітня він звернувся до Офісу Генпрокурора і "запропонував надати їм локації проживання і діючі номери телефонів Наумова та його друг-контрабандиста Олександра Акста"

"Минув день - відповіді не було. Минув тиждень - тиша. Зрештою пані Ірина Венедіктова дала зрозуміти, що арешт Наумова її не цікавить. Згодом я дізнався, що підозру Наумову досі (!) так ніхто і не підписав і в міжнародному розшуку зрадник також не перебуває! Висновки робіть самі", - підсумував він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити