image
 |  4 9 Травня 2020 | 21:18

Ексглава МЗС Австрії, яка танцювала на весіллі з Путіним, працюватиме на Russia Today (ВІДЕО)

Колишня очільниця МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка прославилась танцями на своєму весіллі з президентом РФ Владіміром Путіним, писатиме колонки для пропагандистського кремлівського мовника Russia Today (RT).

Цю новину повідомила головний редактор RT Маргарита Симоньян, – пише "Європейська правда". 

"Та сама ексміністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, з якою на її весіллі танцював Путін, тепер буде писати для нас авторські колонки", – написала Симоньян 8 травня у своєму Twitter.

Кнайсль обіймала крісло міністра закордонних справ в уряді Себастіана Курца з грудня 2017 року за квотою ультраправої Австрійської партії свободи. Вона пішла з міністерства після падіння першого уряду Курца, що сталось через скандал із підкупом партії (детальніше - у статті: Ібіца, росіянка та тінь Фірташа: як 7 годин відео знищили ультраправих в уряді Австрії). 

Як пише видання Kronen Zeitung, у квітні стало відомо, що Кнайсль в результаті кризи з коронавірусом мала "нульовий дохід" і скаржилася, що не може отримати ні цента з фонду підтримки самозайнятих. У той же час руйнувався її шлюб, про сварки і навіть бійку Кнайсль з чоловіком писали австрійські ЗМІ. Зараз подружжя у процесі розлучення.

Видання припускає, що дружба Кнайсль з главою РФ проклала їй шлях до нової роботи.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пабєдобєсіє»: діагноз чи пpопаганда? 10 фотофактів, як у Pосії систематично вітають солдат веpмахту (ФОТО)

У своїй першій колонці для RT під назвою "Машина як символ" Кнайсль впевнена, що пандемія не змінить того факту, що авто і надалі буде символом свободи та мобільності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити