image
 |  0 24 Березня 2020 | 22:48

Ексглава СБУ потрапив до лікарні з підозрою на коронавірус, – ЗМІ

Ексголова СБУ, колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом.

Про це журналістам «Схем» повідомили два високопосадових джерела, одне з них – в уряді, інше – з близького оточення Хорошковського.

Сам Валерій Хорошковський у коментарі журналістам «Схем» не підтвердив, але і не спростував інформацію про те, що він перебуває у лікарні з підозрою на зараження коронавірусом.

«Кому це цікаво, в принципі? Окрім моїх друзів та рідних», – відповів Хорошковський у повідомленні журналісту Михайлу Ткачу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чотирьох народних депутатів зі «Слуги Народу» — вірус, — «Темний лицар»

Джерело в уряді розповіло подробиці:

«Так, двостороннє запалення легенів. Скоріше за все коронавірус, але поки не підтверджений».

В Олександрівській лікарні відмовилися коментувати інформацію стосовно пацієнта.

За даними «Схем», приватний літак Валерія Хорошковського Falcon 7X з бортовим номером MY-JET прибув з Ніцци (Франція) до Києва в п’ятницю, 20 березня.

На запитання журналіста, чи після повернення з Ніцци Хорошковський контактував з кимось із посадових осіб чи депутатів, він відповів коротко: «Ні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зафіксовано 97 випадків COVID-19

На початку березня в Офісі президента підтвердили, що розглядали кандидатуру Валерія Хорошковського на посаду прем'єр-міністра. За словами першого заступника голови ОП Сергія Трофімова, президент Володимир Зеленський вів перемовини, зокрема, і з ним.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити