image
 |  0 3 Грудня 2018 | 15:01

Експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день після запуску (ВІДЕО)

Залізничний маршрут до «Борисполя» презентували напередодні за участю керівництва країни Петра Порошенка та Володимира Гройсмана

Про це повідомляє кореспондент "Громадського" з місця події.

«Ми виїхали об 11:01 з вокзалу, повинні були прибути через 37 хв. (об 11:38, – ред.), але до цих пір на під'їзді. До аеропорту 5 км, і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо», - розповів кореспондент Василь Пехньо.

За словами водія експреса, виникла проблема з двигуном — потяг не заводиться.

Провідниця експресу повідомила пасажирам, через хвилин 20-30 приїдуть буксирувати потяг до аеропорту.

Деякі пасажири, які поспішають на рейси, покинули салон автобусу.

Інформацію про поломку і затримку транспорту підтверджують пасажири в коментарях під дописом УЗ у Facebook.

Зазначимо, 1 грудня, вранці в. о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook закликав усіх користуватися експресом, враховуючи складну ситуацію на дорогах Києва через сніг.

«Є порада: якщо збираєтеся в аеропорт - то їхати треба тільки на Kyiv Boryspil Express. Ціна від сантиметрів снігу на дорогах не залежить - фіксовані 80 грн. Таксисти сьогодні просять у 5 разів дорожче - від 400. Почніть подорож не в заторах», - написав Кравцов.

В той же день, в обід Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook повідомив про те, що рейковий автобус зробив вимушену зупинку з технічних причин та зі слів в.о. голови правління «Укрзалізниці» всі пасажири встигли на свої рейси. 

«Щодо ситуації з рейковим автобусом, який зробив вимушену зупинку з технічних причин.Всі пасажири встигли на свої рейси. Одного пасажира переєстрували на завтрашній рейс до Дохи. Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia приносить вибачення за незручності.Зараз вже нема затримок у графіку швидкісного сполучення до аеропорту Бориспіль», - прокоментував Кравцов.

Майже години простою без опалення і з неробочою вбиральнею, потяг почав рухатися – його підчепив інший і відбуксирував до аеропорту. Щонайменше один чоловік таки запізнився на рейс. Даніель Беккер мав вилетіти на роботу в Австралію, але тепер лишається в Києві.

«Поїздка на потягу мені коштувала 550 доларів», - констатував він. 

Тогож дня, журналіст Микита Дубина повідомив, що Укрзалізниці повідомили, що компенсовувати за проїзд та запізнення пасажирів на рейси ніхто не буде.

Нагадаємо, у перший рейс рейковий автобус Pesa відправляли напередодні за участю керівництва країни. Президент Петро Порошенко навіть похвалився, що придбав разом з прем'єром Гройсманом квитки на цю поїздку. Курсує він з 14-ї колії столичного вокзалу до нещодавно спорудженої станції «Бориспіль-Аеропорт».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити