image
 |  5 11 Лютого 2019 | 13:13

Електричка Ківерці-Луцьк «відлякує» своїх пасажирів (ВІДЕО, ФОТО)

«Укрзалізниця» запустила «модернізовану» приміську електричку.

Користувачі «ВолиньUA» повідомили про жахливий стан приміської електрички Ківерці-Луцьк-Ківерці.

Людей обурює той факт, що у вагонах в жахливому стані перебувають місця для сидіння пасажирів, складається враження, що в «Укрзалізниці» забули про сервіс.

Підйом сходами вагона взагалі небезпечний, для пасажира вони слизькі та різнорівневі. Без бажаної фізичної підготовки важко піднятися, а що вже говорити про пенсіонерів, які часто користуються цим транспортом.

Одне радує, повідомляють пасажири, що тепло у ваганах, однак, якщо людям захочеться провітрити вагон, то цього не вдасться зробити, адже вікна у вагоні наглухо закриті.

Складається враження, що в «Укрзалізниці» взагалі навіть не знають про комфорт перевезення пасажирів, бодай більше, у всіх випадках «відмазка» - не вистачає грошей.

Однак, такий жахливий стан потягів притаманний по всій Україні, люди про це повідомляють у соціальних мережах в надії, що в «Укрзалізниці» відреагують на дані проблеми.

Нещодавно Львівська залізниця замінила рейковий автобус з Луцька до Львова, замість оновленого рухомого складу, тепер пасажирів возить відремонтована електричка, з дерев’яними сидіннями.

Читайте також: Про комфорт забули: показали «оновлений» потяг «Ківерці – Львів» (ФОТО)

До слова, протягом 2018-го року зарплата очільника найбільшої державної компанії Євгена Кравцова суттєво змінилися, становила в середньому близько 920 тисяч гривень на місяць.

Як ми бачимо, в «Укрзалізниці» знаходять майже мільйон гривень на зарплату ТОП-менеджеру Євгену Кравцову, тільки немає коштів на модернізацію рухомого складу. Сервіс бажав би бути кращим.

  

 

 

 

 

 

Читайте також: Вагони зі сміттям та смородом: пасажирів обурив антисанітарний стан електрички Львів-Мукачево 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити