image
 |  0 12 Грудня 2018 | 12:27

Епічне паркування «автооленів» біля прокуратури у Луцьку (ФОТО)

«Автоолен» припаркувались біля прокуратури міста Луцька по вулиці Винниченка та Степана Бандери.

Про це «ВолиньUA» інформують очевидці.

В центрі міста й далі перебуває хаос з паркування транспортних засобів, водії знахабніли вже настільки, що свої авто ставлять перегороджуючи пішохідні частини. На ці всі моменти продовжують реагувати активісти, окрім працівників поліції.

Як видно з фото, власники на українських бляхах паркують свої транспортні засоби аби-як. Водій білого «Volkswagen», АС 1481 СА,  перегородив своїм транспортом пішохідну частину.

Мерседес, номерний знак АС 8244 ВХ, попередньо порушив ПДР пункт 15.9 зупинка забооняється на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі. 

ПДР 15.9: ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга.

На ці всі факти мають реагувати працівники патрульної поліції міста Луцька, однак, як бідкаються у прес-службі, у них гостра нестача кадрів, тому рейорма Авакова стала настільки «ефективною», що сьогодні з порушеннями ПДР немає кому боротися.

Нагадаємо, що в Україні з 27 вересня мав би розпочати діяти новий Закон про фотофіксацію, але деякі положення нового «закону про паркування», зокрема фотофіксація порушників, досі не працюють, бо уряд та Міністерство внутрішніх справ не підготували необхідну нормативну базу.

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити