image
 |  4 15 Липня 2020 | 18:46

Епоха бідності закінчилась: «Слуга народу» носить каблучку за 9 «мінімалок»

Народний депутат від "Слуга народу", заступник голови Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Оксана Дмитрієва носить каблучку орієнтовною вартістю 43,5 тис. грн.

Про це у Facebook розповіла журналіст Анна Стешенко.

"На руці кільце українського бренду Guzema Fine Jewelry з колекції Hidden Beauty. Таке на сайті у різних варіаціях (білому або жовтому золоті) можна замовити за 43.500 грн. Це найнижча ціна "стартової" комплектації. Таке ж кільце з діамантами коштує 78.750 грн.

В особистому листуванні представники бренду підтвердили можливість варіації відразу білого і жовтого золота в одному кільці за ту ж ціну. Будь-який каприз за ваші гроші. Так, в минулому стоматолог Дмитрієва може собі дозволити таке кільце. Навіть при середній зарплаті нардепа в 40 тис. грн. Питання в іншому: чи доречно політику у публічному місці "світити" такі прикраси в країні, де епоха бідності так і не закінчилася?", - написала Стешенко.

Мінімальна заробітна плата в Україні з 1 січня 2020 року становить 4 723 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада сьогодні візьметься за ліквідацію та утворення нових районів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити