image
 |  5 6 Березня 2023 | 18:43

Єрмак поводить себе як віцепрезидент і сконцентрував усі важелі керівництва державою, - депутат Волинської облради

Зараз усі важелі управління державою знаходяться на Банковій, а голова Офісу президента Андрій Єрмак поводиться наче віцепрезидент.

Про це у інтерв'ю заявив голова Волинської "Свободи", депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів.

Політик відзначив, що в Україні в умовах воєнного стану сформувалася особлива авторитарна модель керівництва державою, де особлива роль належить голові Офісу президента Андрію Єрмаку.

"Зараз усі важелі управління державою знаходяться на Банковій. Особливу роль в керівництві країною відіграє глава Офісу президента Андрій Єрмак. Приведу нещодавній приклад. В Україну з візитом вперше в історії прибув міністр закордонних справ Саудівської Аравії принц Фейсал Аль Сауд. Для арабів статус, посада і ієрархія грають важливу роль. А тут на пресконференцію з міністром виходить по суті секретар президента Єрмак. Може ми щось пропустили і Єрмак у нас вже став міністром закордонних справ за сумісництвом? Чи в Україні змінили Конституцію та ввели посаду віцепрезидента? Мене обурює, коли заступники голови Офісу президента чи сам Єрмак перебрали на себе функції міністрів оборони, закордонних справ, керівників Генштабу і навіть самого президента. Вони коментують будь-які питання, які взагалі не відносяться до сфери їх компетенції. Балаканина клерків Офісу Президента, таких як Єрмак і Подоляк, заполонила інформаційний простір настільки, що майже неможливо знайти офіційну інформацію від профільних міністерств і органів. А медіапростір країни окупували «хороші рускі», які розповідають в ефірі «єдиного телемарафону» як українцям треба боротися за Україну", - зазначив Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Вітів: Ми воюємо не з путіним, а з диким російським народом, який шаленіє від крові

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити